Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: sarracenia mın yediği sinekler,böcekler  (Okunma Sayısı 415 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kılavuz
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Mayıs 14, 2008, 04:26:53 ÖS »

Sarracenia mı güneş alsın diye balkon camının dış tarafına bırakmıştım.20-25 gün orada kaldı.Birgün baktım ki kargalar başında yapraklarını kopartarak yerlere atıyorlar.Gözüm gibi baktığım çiçeğimi öyle görünce çok kızmıştım.Birkaç gün kendime gelemedim.Daha sonra yaralı ve kurumaya yüz tutan yaprakları kesmeye karar verdim.Kestiğim yaprakların içini görünce de epey hoşuma gitti doğrusu,bi bakarmısınız: Grin

Moredhel
Global Moderator
Kıdemli Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Mayıs 18, 2008, 10:57:39 ÖÖ »

Karga da yemiş mi?  Grin
kılavuz
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Mayıs 18, 2008, 12:38:52 ÖS »

Karga da yemiş mi?  Grin

Büyüsünler o da olur inşallah. Tongue
susurluklu
Administrator
Uzman Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Mayıs 20, 2008, 11:06:21 ÖS »

Sarracenia mı güneş alsın diye balkon camının dış tarafına bırakmıştım.20-25 gün orada kaldı.Birgün baktım ki kargalar başında yapraklarını kopartarak yerlere atıyorlar.Gözüm gibi baktığım çiçeğimi öyle görünce çok kızmıştım.Birkaç gün kendime gelemedim.Daha sonra yaralı ve kurumaya yüz tutan yaprakları kesmeye karar verdim.Kestiğim yaprakların içini görünce de epey hoşuma gitti doğrusu,bi bakarmısınız: Grin

Bu sarracenia nın tadını mı seviyorlar yoksa içinde ki böceklere mi sulanıyorlar bilemem ama benimkilerin de başına kuşlar tarafından benzer bir akıbet gelmişti.Vft lerimi güneşlensin diye balkona çıkartamıyorum aynı akıbete uğrayacaklar diye. Embarrassed

susurluklu
Administrator
Uzman Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Mayıs 21, 2008, 02:07:36 ÖS »

Bu sarracenia nın tadını mı seviyorlar yoksa içinde ki böceklere mi sulanıyorlar bilemem ama benimkilerin de başına kuşlar tarafından benzer bir akıbet gelmişti.Vft lerimi güneşlensin diye balkona çıkartamıyorum aynı akıbete uğrayacaklar diye. Embarrassed

Valla dünkü yazımdan sonra epey kafa patlattım bu konuya,ve sabah erkenden işe koyuldum.Çözümü buldum,hallettim.Merak edenler bi bakıversin: Tongue

http://www.venusflytraptr.com/index.php/topic,210.new.html#new

herodot
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Mayıs 21, 2008, 10:57:43 ÖS »

Süpeerrrr.güzel olmuş,ellerine sağlık,ben de düşünüyorum böyle birşey yapmayı.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v.1.0.6 beta 2 © Bloc

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz