Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kuruluş yıldönümü..  (Okunma Sayısı 1133 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
susurluklu
Administrator
Uzman Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Mart 16, 2009, 02:14:41 ÖÖ »

18 mart,şanlı tarihimizin zaferlerle dolu sayfalarından sadece bir tanesidir,bildiğiniz gibi.Çanakkale zaferinin yıldönümü olan bu tarih,ne mutlu bize ki,sitemizin kuruluş yıldönümü ile aynı güne rastlamaktadır.
Bu sebeple sitemiz kullanıcılarına sürpriz hediyelerimiz de olacaktır.Bu konu başlığına mesaj yazan tüm kullanıcılarımız arasında 1 Nisan da yapacağımız çekiliş ile: Cool

Bir kişiye-50 adet darlingtonia tohumu
Bir kişiye-100 adet Drosera Capensis tohumu
Bir kişiye-30 adet Drosera Indıca tohumu hediye ediyoruz.Kazananların hediyeleri bize özel mesaj ile bildirecekleri adreslerine sitemiz tarafından gönderilecektir. Cool

Sitemizin kuruluş yıldönümü kutlu olsun,hepinize kolay gelsin. Cheesy
« Son Düzenleme: Mart 17, 2009, 12:31:49 ÖÖ Gönderen: susurluklu » Logged

flora_x79
Moderator
Kıdemli Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Mart 16, 2009, 11:10:03 ÖÖ »

Bu  vatanda  yaşıyorsak , bu  atalarımızın  Çanakkale'de  ve  Kurtuluş  Savaşı'nda
canları  pahasına  bu  vatanı  savunmalarıdır. Özgürlüğümüzün  bedeli , onların  canları   olmuştur. Umarım  kimse  bunu  unutmaz !!!
codger
Kıdemli Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Mart 23, 2009, 11:19:21 ÖÖ »

politik,jeolojik,turistlik vs vs önemlerini bir kenara bırakalım ülkemizin en büyük değer kaynağı uğruna ölen sayısız insanlarımız.... uğruna şehit düşen hem kendi insanımız hatta bana göre ülkemizde gözü olan yabancı güçler can verdikleri bu topraklara değerde kattıklar bize düşen tek şey vatanımızın her karış toprağına üstündeki canlılara ,bitkilere,suyuna ,havasına sahip çıkmak ancak böyle o şehitlerin hakkını ödemiş oluruz.
bastığın yerleri toprak diyerek geçme  tanı... istiklal marşı herşeyi anlatıyor aslında
saydemir
Global Moderator
Üstün Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Mart 23, 2009, 02:07:53 ÖS »

Öncelikle türkiyedeki etoburcuların buluşma noktalarından birisi olan bu sitenin böyle anlamlı bir güne denk gelmesi çok güzel olmuş. Bu ülkenin kuruluşunun belkide en önemli mihenk taşı bu zaferdir. Savaşlar sonunda yorgun ve güçsüz bir milleti tekrardan ayağa kaldıran, onlara güven aşılayan, kurtuluş ışığını gösteren bir zafer. Bu zafer ve bu zafere inanan binlerce insan sayesinde bu günlerimizi rahatça yaşayabiliyoruz ve böyle güzel paylaşımlar yapabiliyoruz.

Sitemiz de çok daha güzel paylaşımlar olması dileğiyle. Kuruluş yılımız hayırlı olsun.
nuri-ozen
Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Mart 25, 2009, 04:02:47 ÖS »

1. yaşınızı cani gönülden kutlarım. özellikle forumdaki konulardan ve açıklamalardan kendime göre çok şeyler öğrendim. bundan 4-5 ay önce varlığından bile haberim olmayan bitki türlerini öğrendim ve bir kaçını çeşitli yerlerden edindim ve bu bitkilerime canım gibi bakıyorum. bu arada kuruluş gününüzün Çanakkale Zaferiyle aynı gün olması çok manidar tebrik ediyorum. birlikte daha fazla bilgi ve uzun yıllar dileğiyle çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
susurluklu
Administrator
Uzman Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Nisan 07, 2009, 12:35:27 ÖÖ »

Arkadaşlar çekilişi yaptık da,bir türlü yazısını yazmaya fırsat bulamamıştık.Aşağıda ki sıralamaya göre kullanıcılarımızın hediyeleri bizlere özel mesaj ile gönderecekleri adreslerine postalanacaktır.

flora_x79 -50 adet darlingtonia tohumu

nuri-ozen -100 adet Drosera Capensis tohumu

codger -30 adet Drosera Indıca tohumu

kazanmışlardır.

Hayırlı olsun.

Bize 30 iş günü içinde adres bilgilerini ulaştırmaları gerekir.Yazımızın yayaın tarihinden itibaren 30 işgünü içerisinde adres bildiriminde bulunmayan üyemizin hakkı zaman aşımına uğrayacaktır.

codger
Kıdemli Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Nisan 07, 2009, 08:25:06 ÖÖ »

sitemize  çok teşekkür ederim  Cheesy.elimde olmayan tohumların çıkmasıda ayrı bir şans. Smiley
flora_x79
Moderator
Kıdemli Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Nisan 07, 2009, 11:29:03 ÖÖ »

Sad Herkese  teşekkür  ederim.  Sayın Codger'in de  dediği  gibi  elimde  olmayan  tohumların  çıkmasına  ben de  çok  sevindim  Cheesy
nuri-ozen
Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Nisan 07, 2009, 12:53:40 ÖS »

teşekkür ederim kazandığım drosrea capensis tohumları benim için çok anlamlı
alperen2003
Kıdemli Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Haziran 12, 2009, 01:30:12 ÖS »

Tebrikler arkadaşlar... Tohumlar çimlendi mi acaba?
flora_x79
Moderator
Kıdemli Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Haziran 12, 2009, 01:31:30 ÖS »

Benim  darling  tohumları  çimlendi
  Sad
codger
Kıdemli Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : Haziran 12, 2009, 04:23:19 ÖS »

yollanan tohumlardan 11 adet  indica çıktı çok sağlıklı gözüküyorlar.sitemize çok teşekkürler Cheesy
nuri-ozen
Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : Haziran 12, 2009, 05:32:26 ÖS »

beni capensislerin hemen hemen hepsi çıktı buradan sayın susurluk a tekrar teşekkür ediyorum
alperen2003
Kıdemli Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : Haziran 12, 2009, 07:29:45 ÖS »

Ne güzel...  Cheesy
susurluklu
Administrator
Uzman Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : Mart 12, 2010, 12:21:22 ÖÖ »

Bu yıl yine sitemizin kuruluş yıldönümü sebebi ile hediye dağıtmaya devam ediyoruz.

Bu konu başlığı altına mesaj yazan tüm kullanıcılarımız arasında 1 Nisan da yapacağımız çekiliş ile:

Üç üyemize 5 şer adet venüsflytrap tohumu  hediye edeceğiz.Kazananların hediyeleri bize özel mesaj ile bildirecekleri adreslerine sitemiz tarafından gönderilecektir.

Sitemizin kuruluş yıldönümü şimdiden kutlu olsun,hepinize kolay gelsin.  

Moderatör ler hariç tüm üyelerimiz katılabilir.
« Son Düzenleme: Mart 12, 2010, 12:45:45 ÖÖ Gönderen: susurluklu » Logged

Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v.1.0.6 beta 2 © Bloc

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz